ÉTLAPTERVEZÉS

Közismert mindenki számára, hogy az étlap az étterem névjegye, az üzlet tükörképe. A betérő vendégek az üzlet külső megjelenése után az első benyomásaikat az étlapról szerzik. Az étlap éttermek és vendéglátóhelyek legfontosabb választékközlő eszköze.

Az étlap külsejéről, annak tartalmáról következtetnek az üzlet munkájára is, ezért az étlap megjelenésének tükröznie kell az étterem színvonalát és jellegét, karakterét.

A prémium minőség az egyediség és változatosság, a könnyű áttekinthetőség nagyon fontos szempont az étlaptervezésnél. A grafikailag és nyomdatechnikailag szép kivitelű és szakmailag megfelelően szerkesztett étlap reklámhordozó is, valamint a vendég fogyasztási kedvét is befolyásolhatja.

A vendég, az étlap megtekintésével, véleményt is alkot az üzlet és az ételek minőségéről, tisztaságáról. A minőségi, jól megtervezett és megszerkesztett, szakmailag hibátlan étlap informatív, felkelti a figyelmet, vásárlásra ösztönöz és megkönnyíti a pincérek munkáját. Azonban az étlap külső megjelenése formavilága és stílusa természetesen csak egy keret, az étlapot megfelelő tartalommal Önnek kell megtölteni.

Cégünk lehetőséget és megoldást kínál arra, hogy az Ön étlapja megjelenésében tökéletesen képviselje éttermének színvonalát, hangulatát és jellegét.

Fel